راهنمای راه اندازی کارگاه تولید قند کله، حبه و شکسته

راهنمای راه اندازی کارگاه تولید قند کله، حبه و شکسته

مشاوره فروش راه اندازی کارگاه تولید قند شکسته.

آیا احداث خط تولید قند پرسی صرفه اقتصادی دارد؟

قند شکسته تولید شده را کجا بفروشم؟

به چه میزان سرمایه برای نیاز دارم

راه اندازی کارگاه تولید قند کله
راهنمای راه اندازی کارگاه تولید قند کله

 

احداث کارگاه تولید قند

افراد بسیاری تماس می گیرند و خواهان مشاوره برای راه اندازی یک کارگاه تولیدی هستند. سوالاتی که همه می پرسند این است: آیا می توان از این راه به درآمد رسید؟ آیا صرفه اقتصادی دارد؟ می خواهم در خانه خودم قند کله را خرد کنم و بفروش برسانم، نمیدانم از کجا شروع کنم. به اتفاق چندی از دوستان سرمایه ای ۱۵۰ میلیونی جور کرده ایم و با توجه به تحصیلاتم که در حوزه مواد غذایی است می خواهم یک کارگاه تولید قند پرسی راه اندازی کنم، ولی نمی دانم کار درستی است یا نه. میخواهم یک دستگاه قند شکن خانگی بخرم و قند کله را شکسته ، بسته بندی و بفروش برسانم اما خاکه قند زیادی ایجاد می شود، با این وضعیت چکار کنم؟ راهنمای راه اندازی کارگاه تولید قند کله، حبه و شکسته را میتوانید در ادامه دانلود کنید.

سرمایه مورد نیاز برای کارگاه خانگی

مسلما هر کار و فعالیتی نیازمند سرمایه و اندوخته اولیه متناسب به خود است و به اندازه وسعت و بزرگی هر فعالیتی میزان سرمایه نیز متغیر است. اگر در اندیشه خرید دستگاه قندشکن خانگی هستید و یا اگر می خواهید کارخانه و خط تولید قند کله پرسی و قند شکسته راه اندازی کنید، قبل از اینکه کاری انجام دهید، دست نگه دارید و توصیه های ما را که در این فایل گنجانده شده است را جدی بگیرید و در صورتی که آنها را عملی کنید می توانید موفقیت خود را در این کار تضمین کنید. برای خرید دستگاه قند شکن خانگی حدود ۴ تا ۶ میلیون تومان و فضای کار حدود ۵۰ متر نیاز دارید. نیروی کار کمی نیاز دارید و می توانید از اعضای خانواده کمک بگیرید. برای فروش آن نیز راهکارهای خلاقانه ای وجود دارد که در فایل زیر بعد از دانلود آن می توانید مطالعه کنید. با استفاده از فایل راهنمای راه اندازی کارگاه تولید قند کله، حبه و شکسته می توانید پاسخ سوالات خود را بیابید.

چه نوع قندی مناسب کارگاه خانگی و قندشکن خانگی است؟

قند کله یا قند کلوخ کدام مناسب تر است؟

قند مرغوب را از کجا تهیه کنم؟

آیا باید برند داشته باشم؟

میزان سرمایه برای خط تولید کله قند پرسی

اگر سرمایه ای حدود ۱۳۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان به همراه مکان فیزیکی مناسب دارید می توانید شروع بکار کنید، البته بعد از تدارک راهکارهای لازم برای اطمینان از تحقق اهداف بزرگی که در سر دارید. راه اندازی خط تولید قند پرسی هزینه و زمانبر است و ریسک بالاتری نسبت به کارگاه خانگی دارد و البته سود بالاتری هم دارد. بازار فروش برای محصولات شما کجاست؟ چگونه می توان رقابت کرد؟ یک محصول مشتری پسند چه خصوصیاتی دارد؟

مواد اولیه (شکر سفید) مرغوب را از چه منبعی تهیه کنم؟

چه نوع شکری مناسب این کار است؟

ملزومات راه اندازی یک خط تولید چیستند؟

برای مشاوره فروش راه اندازی کارگاه تولید قند فایل زیر را می توانید خریداری کنید. پس از پرداخت وجه فایل قابل دانلود می باشد.

پاسخ به تمامی این سوالات همراه با توصیه های عملی قبل و بعد از شروع کار را در فایل زیر می توانید مطالعه بفرمایید.

بعد از دانلود فایل فوق درصورتی که نیاز به راهنمایی بیشتر بود می توانید با ما در ارتباط باشید.

طرح های توجیهی و فرصت های بیشتر برای راه اندازی کسب و کار

منبع: بازار شیرین ایران

همچنین ببینید

چوب پالونیا

خریدار چوب درخت پالونیا و بازار فروش

یکی از مهمترین مشکلات در کسب و کاری، پیدا کردن خریدار و سپس ارائه محصول است، در این مقاله به معرفی بازار فروش و خریدار چوب درخت پالونیا میپردازیم. همانطور که میدانید درخت پالونیا به تازگی در کشور به عنوان یک فرصت سرمایه گذاری شناخته شده در صورتی که بیش از 40 سال است که در کشور ما کاشته میشود. خریداران معمولا شرکت هایی هستند که در زمینه فروش نهال فعالیت میکنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *